A Lua Atitudine la Autoliv: Mai mult decât credeţi

Vă mulţumim pentru vizită! Mai jos veţi descoperi:

  • A lua atitudine: ce înseamnă şi de ce este important
  • Ce puteţi face acum?
  • Căi prin care puteți lua atitudine

Ați vrea să raportați un incident referitor la conformitate?

Speak Up Video

Vă mulțumin că ați vizitat pagina de asistență a programului SpeakUp (Ia Atutudine) al Autoliv.

Vă invităm să urmariți materialul video în care Mikael Bratt, Președinte si Director Executiv al Autoliv explică în detaliu ce reprezintă SpeakUp (Luarea de Atitudine) pentru Autoliv

A lua atitudine: ce înseamnă la Autoliv

La Autoliv, unde viziunea noastră este Salvarea mai Multor Vieţi şi unde produsele noastre nu beneficiază niciodată de a doua şansă, toate metodele noastre de lucru au la bază ideea de A Lua Atitudine. Valoarea acestei strategii nu se rezumă doar la identificarea mai rapidă a greşelilor şi a comportamentelor nesatisfăcătoare; ea se reflectă, de asemenea, în discuţii mai sincere în echipă, într-o mai bună incluziune a unor idei şi perspective diferite; şi în discuţii aprofundate, dar respectuoase.

Iar când facem acest lucru aici, la Autoliv, salvăm mai multe vieţi.

 

Ce puteţi face acum?

Cel mai important lucru pe care îl putem face cu toţii astăzi este să fim deschişi, curioşi şi sinceri în interacţiunile cu colegii şi liderii noştri.

Modul în care Luăm Atitudine și discuțiile respectuoase pe care le purtăm cu colegii noștri se reflectă în tot ceea ce facem la Autoliv.

 

Dați click peste oricare dintre pictogramele de mai jos, pentru mai multe informaţii.

Securitate & Sănătate în Muncă Cod de Conduită Q5 Comportamente Cheie Jidoka Incluziune Linia de Asistență

Diverse moduri de a lua atitudine

Mai întâi de toate, amintiţi-vă că dumneavoastră şi colegii dumneavoastră trebuie să Luaţi Atitudine tot timpul. Cu toate acestea, ştim cu toţii că unele subiecte sau probleme pot fi ceva mai dificil de discutat decât altele. Noi nutrim speranţa că, în timp, la toate nivelurile Autoliv, fiecare dintre noi se va simţi în siguranţă atunci când semnalează orice problemă în mod direct managerului, unui lider local sau unui coleg dintr-un departament de specialitate. Pentru situaţiile în care acest lucru nu este posibil (indiferent de motiv), există căi suplimentare disponibile pentru ca dumneavoastră să puteţi semnala, în regim confidenţial, problema care vă preocupă:

Echipa de Conformitate Linia de Asistență Colegi specialiști (de exemplu: HR, SSM, APS, Calitate, Juridic) Alți lideri locali de încredere Managerul direct Speak up.

Autoliv nu va tolera niciun fel de represalii, hărţuire sau riposte în urma semnalării unor îngrijorări cu bună credinţă, fie prin intermediul Liniei de Asistenţă, fie prin oricare alte mijloace. Pentru informații detaliate, consultați Codul de Conduită.Code of Conduct.